Praktijk Feeling Nature

NEI / NLP methode/behandeling, Coaching, Familieopstellingen, Organisatie- en Talentopstellingen

   
Het zal voor je misschien wel zeer onbekend zijn en misschien houd je gevoel je daarom wel tegen om contact op te nemen maar aarzel niet en doe het gewoon, kom gewoon eens langs en ervaar waarmee ik je kan helpen in mijn praktijk.

De vijf natuurgerichte principes vormen het uitgangspunt van mijn manier van werken:
1. Energie
2. Prikkeloverdracht
3. Drainage
4. Voeding
5. De psyche


De natuurgeneeskundige behandelingen vinden op holistische energetisch basis plaats. Hier wordt uitgegaan dat energie de basis is voor het functioneren van je lichaam. Energetisch werken legt kruisverbanden met alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal, (psycho)sociaal en spiritueel) en activeert processen van bewustwording zodat de balans hersteld kan worden. Als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut help ik je ruimte creƫren om zelf in aanraking te kunnen komen met je eigen kern en zelfherstellend vermogen. Ik behandel je zelf als persoon en niet je ziektebeeld.
 
Voor wie: voor personen (ook kinderen) die niet goed in hun lichaam zitten (uit balans zijn) en daardoor allerlei lichamelijke en/of psychische klachten hebben en graag op een natuurlijke wijze geholpen willen worden (bijvoorbeeld, rugklachten, maagklachten, nekklachten, eczeem etc.)
Voor kinderen met bijvoorbeeld buikpijn, angst, onzekerheid, knieklachten etc., maar ook kinderen met ADHD, PDDnos, Asperger of andere autistische aangelegenheden, of hooggevoelige kinderen (nieuwetijdskinderen, kristalkinderen, indigokinderen).
 
Tijdens de behandeling werk ik met een of meerdere behandelvormen:

Tot ziens in mijn praktijk,

 
Liefs, Monique Bos
Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
 

                                                    

Praktijk Feeling Nature, Veulenweide 9, 5467 MG Veghel
Tel.: 0626303247, E-mail info@feelingnature.nl 
K.v.K. nr. 50023349, BTW nr. 150944676B01
Aangesloten bij BATC Beroepsorganisatie Therapeuten & Belangen                        
Associatie Consumenten www.batc.nl                                                              
                                                          

                                                                   aangesloten voor de Wkkgz bij:


In verband met de enorme drukte kan ik momenteel geen nieuwe afspraken meer inplannen. Ik zit tot 20 mei 2018 helemaal vol. Wilt u in maart, april of begin mei toch graag geholpen worden dan kunt U contact opnemen met een van mijn collega's NEI coaches. Hopelijk kunnen zij u eerder van dienst zijn.


Wesselinde van de Beeten    tel. 0629496161

Anneloes Pos                       tel. 0621812506

Deze coaches zijn ook werkzaam in Veghel.

Mariette Cornelissen            tel. 653164726
(ook aangesloten bij Beroepsorganisate BATC en wordt ook door een aantal zorgverzekeraars vergoed zoals bij mij in de praktijk). Mariette is woonachtig in Zeeland (bij Uden).

Groeten,
Monique Bos


   

Hoofdmenu

Nieuws

De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. In verband met vakantie is de praktijk gesloten van 19 maart tot en met vrijdag 23 maart 2018. De eerstvolgende biotensorcursus in 2018 wordt gehouden op maandag 16 april as. Mocht je interesse hebben stuur dan een emailbericht.