Praktijk Feeling Nature

NEI / NLP methode/behandeling, Coaching, Familieopstellingen, Organisatie- en Talentopstellingen

Tijdens coachen ga ik via de holistische energetische handelwijze op zoek naar de blokkades, storingen in het harmoniesysteem. De bedoeling hiervan is om de persoon hiermee te helpen door deze signalen van het eigen systeem op ieder niveau bewust waar te laten nemen en daar adequaat mee om te gaan. Hierbij gaat het over het herkennen van signalen van rust/onrust die het lichaam geeft bij (voorgenomen) handelingen of gedachtes of kansen/bedreigingen van buitenaf en de processen die nodig zijn om de balans weer te herstellen.

Met behulp van bijvoorbeeld methodieken zoals magnetiseren, NEI methodiek en/of NLP methodiek kunnen de blokkades, storingen hersteld worden. De persoon kan dan zelf de signalen waarnemen en herkennen en dit betekent dan dat er heling plaatsvindt.

Interesse ? Bel of mail me voor het maken van een afspraak via het contactformulier.


Kosten:

Per 30 minuten € 38,50 euro

Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.   

Inloggen

Inlognaam

ToegangscodeNieuws

De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. In verband met vakantie is de praktijk gesloten van 19 maart tot en met vrijdag 23 maart 2018. De eerstvolgende biotensorcursus in 2018 wordt gehouden op maandag 16 april as. Mocht je interesse hebben stuur dan een emailbericht.