Praktijk Feeling Nature

NEI / NLP methode/behandeling, Coaching, Familieopstellingen, Organisatie- en Talentopstellingen


In tegenstelling tot het familiesysteem maak je vrijwillig deel uit van een organisatie. Je kan die altijd verlaten, hoe moeilijk dat soms ook lijkt. Iedereen is onderdeel van meerdere organisatiesystemen; kerk, school, voetbalvereniging of vrijwilligerswerk. Vaak is er wel een duidelijke relatie tussen het familiesysteem en de organisatiesystemen wat mensen kiezen, omdat het bij ze past. Door te onderzoeken hoe systemische krachten op ons inwerken, ontdekken we meer persoonlijke vrijheid om werkelijk te kiezen wat bij ons past en wat niet.

Het doel van deze sessie is je kennis te laten maken met de dynamiek van de organisatieopstellingen. En hoe dit voor je toe te passen is in de praktijk. Ook wordt er gekeken naar potentieel en talent. Het is aanwezig in veel organisaties. Maar om het te durven ontwikkelen is een veilige omgeving nodig. In ieder mens is energie en creativiteit aanwezig. Zonder oordeel kunnen kijken naar wat er is, geeft de mogelijkheid de kracht te ontdekken.

Een talentenopstelling is een topografie van onze idealen en kwaliteiten. Het is een methode om de verhouding tussen jouw ambitie en je unieke kwaliteiten te verwezenlijken en in kaart te brengen. Interesse, maak dan een afspraak.

Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

   

Nieuws

De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. In verband met vakantie is de praktijk gesloten van 19 maart tot en met vrijdag 23 maart 2018. De eerstvolgende biotensorcursus in 2018 wordt gehouden op maandag 16 april as. Mocht je interesse hebben stuur dan een emailbericht.