Praktijk Feeling Nature

NEI / NLP methode/behandeling, Coaching, Familieopstellingen, Organisatie- en TalentopstellingenOp maandag 5 maart 2018 geef ik in Veghel de workshop Emotioneel Evenwicht. Dit is een onderdeel van de totale NEI opleiding (module 2), maar is ook los te volgen.

 

In deze module leer je eenvoudig en effectief met emotionele stress om te gaan en balans te creƫren tussen lichaam en geest. Je leert werken met de verschillende acupunctuurpunten en het toepassen van een tapmethode die helpt met het loslaten van deze blokkades. Het is een hele mooie aanvulling op de module 1 workshop "werken met de biotensor".


Altijd al zelf grip willen hebben op hoe je je voelt? Dan is dit zeker een workshop voor jou!


De kosten bedragen 198,00 euro inclusief lunch, uitgebreide manual en protocollen een acupen en deelnamecertificaat. 


De workshop wordt gehouden van 09.30 tot 16.00 uur in Veghel. 

Locatie:  Atelier - galerie Artesoffitta, Stationsstraat 33a, 5461 JS  Veghel.


Mocht je interesse hebben in deze interessante workshop stuur dan een emailbericht naar info@feelingnature.nl t.a.v. Monique Bos
   

Inloggen

Inlognaam

ToegangscodeNieuws

De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. In verband met vakantie is de praktijk gesloten van 19 maart tot en met vrijdag 23 maart 2018. De eerstvolgende biotensorcursus in 2018 wordt gehouden op maandag 16 april as. Mocht je interesse hebben stuur dan een emailbericht.