Praktijk Feeling Nature

NEI / NLP methode/behandeling, Coaching, Familieopstellingen, Organisatie- en Talentopstellingen

We hebben het hier over hooggevoelige kinderen, waar paranormaal zijn
ook een rol kan meespelen. Het wil niet zeggen dat elk hooggevoelig kind problemen heeft, hier wordt geschreven over de kinderen die moeite hebben met deze hooggevoeligheid. 

Deze kinderen voelen emoties en verdriet heel sterk aan ook van andere mensen.  Ook ADHD kinderen, met de vormen ADD en PDD-NOS, en autistische kinderen vallen vaak onder de Nieuwetijdskinderen (hooggevoelige kinderen), de problemen komen vaak voor uit overgevoeligheid. Overgevoelig kan men zijn voor straling- voedsel en emoties van andere mensen.

Kinderen kunnen vaak niet aangeven waarom ze zich zo verdrietig voelen, vaak is er nog een stuk in het onderbewustzijn van vorige levens wat niet volledig uitgewerkt is.

Veel van deze kinderen zijn niet goed geaard, hun handelen wijkt af van de normale patronen, wat vaak niet past in onze huidige maatschappij waardoor ze vaak niet begrepen worden. Stemmingwisselingen kunnen veroorzaakt worden door het gebruik van suiker. Vele van deze kinderen kunnen al geholpen worden door alleen al het suiker uit het voedsel weg te halen. In ieder geval altijd het proberen waard.

Een autist staat in verbinding met zijn kruinchakra waardoor alle prikkels snel binnenkomen zonder het te kunnen plaatsen. Hierdoor kan men zich gaan afsluiten van de buitenwereld om maar niks te hoeven voelen. Dit kan ook het geval zijn als het kind paranormaal is. Van het woord autist is hier dan helemaal geen sprake terwijl het door de buitenwereld wel zo betiteld wordt.

Bij ADHD komen te veel prikkels binnen en men kan zich niet afsluiten waardoor er eigenlijk een stresssituatie komt en men niet meer weet waar men wel of niet op mag reageren. Daardoor vaak onbeheersbaar gedrag.

Wat gebeurd er tijdens een behandeling of gesprek:

·         We gaan kijken waar de problemen zitten bij ouder en kind. 

·         Voedingsadvies

·         Aarden en ademhaling

·         Indien nodig kindermassage

·         Kijken waar de angsten vandaan komen

·         Weghalen van negatieve energie als die aanwezig is


Na een gesprek of behandeling zullen de ouders met inzichten naar huis gaan om hun kind beter te begrijpen en/of te handelen. Dit is en blijft een verantwoording van de ouders zelf.

Door een samenspel van verschillende behandeltechnieken en mijn opleiding coach nieuwetijdskinderen mag ik deze kinderen met hun ouders begeleiden. Hoe geweldig is het als er weer een kind geholpen is. 

Een gesprek of behandeling van het kind duurt nooit langer dan 30 min (€ 38,50) dit is meer dan lang genoeg voor een kind. In mijn praktijk staat speelgoed ter beschikking voor het kind zodat het zich sneller thuisvoelt. Het beste kunt u al uw vragen opschrijven zodat u niks vergeet te vragen.

Afspraak maken: Monique Bos , tel 0626303247 of info@feelingnature.nl of via het contactformulier op deze site.


Deze behandeling wordt niet vergoed door zorgverzekeraar.

    

Inloggen

Inlognaam

ToegangscodeNieuws

Vanaf 6 augustus 2018 is het weer mogelijk om afspraken in te plannen, tot aan 13 juli a.s. een volle agenda, 13 juli t/m 5 augustus 2018 zomervakantie. De eerstvolgende biotensorcursus wordt gehouden op maandag 18 juni as. Mocht je interesse hebben stuur dan een emailbericht.