Praktijk Feeling Nature

NEI / NLP methode/behandeling, Coaching, Familieopstellingen, Organisatie- en Talentopstellingen

NIEUW

Met Mind Eye Power breng je op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en (gevolgen van) een trauma. Dit doe ik met oogbewegingen en geestkracht (gerichte aandacht en intentie).

De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset geeft deze methode zijn krachtige werking. 
Op deze manier kan je oude houvasten en patronen loslaten en vormgeven aan wat je werkelijk verlangt. In "een ogenblik" schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei.

Je maakt kennis met de diepere lagen van je brein en de samenwerking met de "buikhersenen", het intelligente hart en het geheugen van de cellen. 
De verbinding tussen hoofd-hart-buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen.

Je zult ervaren dat het mogelijk is om oude pijn, angten en houvasten moeiteloos achter je te laten. Het mooi is dat je niet alleen een probleem oplost. Je krijgt antwoorden op levensvragen en je creeert een nieuwe, ondersteunde en meer gezonde levenshouding. 

Er vindt een verschuiving plaats; actueel trauma naar herinnering, van probleem naar levensles, van stress naar evenwicht, van angst naar vertrouwen, van een staat verdediging naar een staat van groei.


Sinds 15 juni 2018 ben ik Mind Eye Power Practitioner.Duur sessie: ca. 1,5 uur Mijn agenda zit tot aan mijn zomervakantie helemaal vol. Dit betekent dat ik tot en met 13 juli 2018 geen afspraken meer kan inplannen. Na 5 augustus 2018 is het weer mogelijk om afspraken voor een behandeling in te plannen. U mag mij daar gerust nu al voor benaderen om een afspraak na 5 augustus 2018 vast te leggen.

Mocht u toch dringend hulp nodig hebben dan kunt u ook contact opnemen met een van mijn collega therapeuten:

Evi Hellings  tel. 0683568643 (in Gemonde)
Annette van Dalsum tel. 0621658203 (in Eindhoven)
Wesselinde van Beeten tel. 0629496161 (in Veghel)
Anneloes Pos tel. 0621812506 (in Veghel)
Mariette Cornelissen tel. 0653164726 (in Zeeland (Uden), ook aangesloten bij BATC, meeste zorgverzekeraars vergoeden dan u behandeling zoals ook bij mij in de praktijk. 


Verder wens ik iedereen een hele fijne zomervakantie toe!


Groetjes,


Monique Bos
                                                                                                Veghel, 1 juni 2018


TROTS, dat ben ik zeker op wat ik heb neergezet en hoeveel mensen ik in deze 8 jaren heb mogen helpen met allerlei klachten in allerlei leeftijden van 14 dagen oud tot 90 jaar, man of vrouw, kind of volwassenen, het maakt niet uit. 
Als een olievlek is mijn klantenbestand gegroeid en komen de klanten uit heel Nederland en Belgie. Daarnaast geef ik ook al een aantal jaren cursussen, die keer op keer goed bezet zijn. Dit jaar ben ik zelfs begonnen met coachen van nieuwe therapeuten om hun te helpen met het opstarten van een eigen praktijk. Kortom Praktijk Feeling Nature is volop in beweging op allerlei fronten. Iets waar ik enorm trots op ben en mijn klanten hiervoor zeker wil bedanken!

Groetjes, Monique Bos


Veghel, 21 mei 2018             


Ook Praktijk Feeling Nature is AVG proof. 

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordering gegevensbescherming (AVG). Dit is een nieuwe Europese privacywet. Daardoor is de privacy in alle landen van de EU gelijk. De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) komt dus in de plaats van de oude Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). 
Praktijk Feeling Nature voldoet aan de verplichte maatregelen zoals genoemd in de AVG omdat Praktijk Feeling Nature gegevens van clienten vastlegt in clientendossiers. Voor meer informatie zie hoofdstuk AVG op de home pagina.
 

                                                                                                                           1 juni 2017

Dit is zo bijzonder, door het helpen van je eigen zoon, kom je tot de ontdekking dat het ook mogelijk is om andere mensen te helpen. Je gaat je daar in verdiepen, volgt diverse cursussen, je zegt je vaste baan op, en je start op 1 juni 2010 je eigen praktijk. Van daaruit ga je nog meer opleidingen volgen om de mensen op zo'n mooie manier en met zo'n speciale technieken te kunnen helpen (o.a. NEI methodiek). Nog steeds levert het iedere dag zoveel bijzondere momenten op tijdens de behandelingen in mijn praktijk. In deze 7 prachtige jaren heb ik me zelf ontwikkeld  tot waar ik nu sta en ben ontzettend trots en dankbaar dat ik in deze 7 jaren al ruim 2800 verschillende mensen heb mogen helpen uit heel Nederland en Belgie. Wat kun je veel voor mensen betekenen! Echt heel mooi. Inmiddels is dit niet alleen bij het helpen van mensen gebleven maar geef ik al geruime tijd cursussen en begeleid ik (NEI) coaches die startende zijn.

Ik hoop dit werk nog vele jaren te mogen blijven doen. Op naar de volgende 7!

Groetjes, Monique Bos


Op 25 en 26 maart 2017 op Feel good & Shop Event voor de derde keer haar deuren. Dit event wordt gehouden aan de Noordkade in Veghel. Praktijk Feeling Nature zal ook deelnemen aan dit event. Standnummer 58 vind je Praktijk Feeling Nature.


Een echt lifestyle event waar ruim 100 webshops, een verrassend foodplein en een groot scala aan workshops en activiteiten worden gepresenteerd. Beide dagen kun je van 10.00 tot 18.00 uur naar hartenlust shoppen en inspiratie opdoen aan de Noordkade in Veghel. Je kunt een entreeticket met korting bestellen via www.feelgoodshopevent.nl 


KOM 25 en 26 MAART 2017 GEZELLIG BELEVEN, ONTDEKKEN, GENIETEN, PROEVEN EN SHOPPEN OP HET FEEL GOOD & SHOP EVENT!

9 juni 2017


Vandaag belt iemand op om een afspraak te maken voor een behandeling in mijn praktijk omdat ze mijn naam had doorgekregen van haar huisarts.


Zo mooi wanneer de medische wereld de alternatieve geneeswijze toelaat!!


groetjes, Monique
17 juni 2016

Ik ben trots op de acht eindexamen kandidaten die ik afgelopen periode mocht helpen met faalangst, examenstress, concentratieproblemen, spanningen.
Alle acht zijn GESLAAGD!  Van harte gefeliciteerd!!!
groetjes, Monique

monique

 Uit het blad Dichterbij, voor leden van Rabobank Uden-Veghel, juni 2013


 
                       

Werken met een Biotensor     
Overal in de natuur komen trillingen (resonantie) voor, zowel in de wereld van het grote (aardbevingen), als in het kleine (atoomtrillingen). Voor de mens zijn vooral geluids- en elektromagnetische trillingen van belang, zoals het licht en radiogolven. Wanneer het lichaam uit balans is door al deze trillingen, kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer zoals het hoort. Er ontstaan klachten en ziektes kunnen het gevolg zijn.
 
Wat is een Biotensor?
De Biotensor is een meet- en testapparaat dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof Dr. J Oberach. De Biotensor is een bio-energetisch testapparaat en is zeer nauwkeurig in de meetresultaten. De Biotensor is een uiterst gevoelig meetinstrument, dat met de aanwezige levensenergie van de cliƫnt gaat resoneren.
 
Hoe werkt een Biotensor?
Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van de Biotensor kunnen deze frequenties worden opgemeten. De Biotensor is in vakkundige handen een gevoelig instrument waarmee het lichaam onderzocht kan worden op verstoringen van fysieke of emotionele aard. Hiermee kunnen veranderingen in het lichaam zichtbaar gemaakt worden en kunnen energie blokkades gemakkelijk worden opgespoord.
Als we de blokkades (negatieve energie) opheffen met de Biotensor, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. Een Biotensor kan je weer in balans brengen.
                                                       
 
                                                                  
Monique wint Sensing Star .........         
 
                                          
 
Onlangs heeft Monique van het magazine SENSING de SENSING STAR AWARD ontvangen.
 
Waarom een Sensing Star?
Om het gevoel van waardering weer terug te brengen in de samenleving, eens meer stil te staan bij de ander. Een blijk van waardering geeft de ander maar ook jezelf enorm veel energie en vreugde.
 
Naar aanleiding van het verhaal dat door één van de cliënten van Monique, aan Sensing Magazine is gestuurd, heeft de redactie van Sensing Magazine besloten om aan Monique een Sensing Star Award uit te reiken als blijk van waardering.
 
“Mijn dochter van 9 jaar is hoog sensitief, althans dat bleek uiteindelijk na een aantal jaren “vechten”. Door de scheiding heb ik vele problemen ondervonden met mijn dochter, en wist ik niet meer wat ik met haar aan moest. Ze was extreem onzeker, voelde zich buitengesloten en had totaal geen vriendinnetjes op school of in de buurt. Ik had inmiddels de maatschappelijk werkster van de basisschool ingeschakeld en de huisarts, maar deze wilde medicijnen voorschrijven. Toen kwam ik in contact met Praktijk Feeling Nature van Monique Bos. Zij is zelf ook hooggevoelig en zij was bereid om mijn dochter en zelfs mij ook weer op het juiste pad te brengen. Nu, anderhalf jaar verder zie ik weer twinkelingen in mijn dochters ogen, ze is ontzettend lief, open en heeft vele vriendinnetjes en heeft duidelijk weer zin in alles! Zelfs haar angsten zijn helemaal verdwenen. Ik had nooit verwacht dat zonder medicatie iemand haar zou kunnen helpen maar dat deed Monique dus wel. Daarom vind ik dan ook dat Monique een Sensing Star verdiend, ze is onze grote reddende engel geweest en nog steeds. Zonder Monique zat mijn dochter waarschijnlijk aan een boel medicatie en hadden we ons nooit verdiept in hooggevoeligheid, nu weten we wat er gebeurt met haar en weet ik hoe ik met haar om kan gaan.”
 
Monique was totaal verrast door deze mooie Award en ziet het dan ook als een kroon op haar werk.
                                        
Donderdag 21 oktober j.l. heeft onderstaand artikel over de Praktijk Feeling Nature in het Brabants dagblad gestaan.Klik hier om het artikel te lezen.

Nieuws

Vanaf 6 augustus 2018 is het weer mogelijk om afspraken in te plannen, tot aan 13 juli a.s. een volle agenda, 13 juli t/m 5 augustus 2018 zomervakantie. De eerstvolgende biotensorcursus wordt gehouden op maandag 18 juni as. Mocht je interesse hebben stuur dan een emailbericht.